Rijtuigwei

Wonen in een plaats met een dorps karakter. In een groene omgeving, tegen de Oude Maas aan. Volop voorzieningen, zoals winkels en scholen, binnen handbereik en genoeg ruimte om je heen. Dát is wonen in Barendrecht! Zeer ruime appartementen, luxe Waterwoningen met royaal terras aan het water of vriendelijke Hofwoningen waar uw kinderen veilig in de directe omgeving kunnen spelen. De keuze is aan u.


 

Aan de zuidrand van Oud-Barendrecht liggen de ruime eengezinswoningen en luxe appartementen van Rijtuigwei. Het plan bestaat in totaal uit 40 woningen. In de wijk zal alleen bestemmingsverkeer komen, zodat u er heerlijk rustig woont. Aan de buitenrand van Rijtuigwei staan de zeer ruime Waterwoningen, met een royaal terras aan het water. Grenzend aan het driehoekige (speel)hof vindt u de vriendelijke Hofwoningen. Een ideale plek waar kinderen veilig kunnen spelen. Aan de oostzijde staat het exclusieve woongebouw met daarin acht appartementen. Het weidse uitzicht zorgt voor een heerlijk vrij gevoel. De afwerking van de woningen en appartementen is opvallend luxe. Bovendien kunt u uw woning volledig af laten stemmen op uw eigen specifieke woonwensen.

 

23 Waterwoningen
De Waterwoningen hebben een oppervlakte vanaf circa 138 tot maar liefst circa 188 m2. De tussenwoningen hebben standaard drie slaapkamers, met uitbreidingsmogelijkheid naar vier slaapkamers en zelfs een tweede badkamer. De hoekwoningen zijn standaard voorzien van vier slaapkamers. Er is sowieso een luxe badkamer met ligbad en aparte douche. Buiten hebben de woningen een voortuin met eigen parkeerplaats, inpandige garage en een royaal terras direct aan het water. Je hebt de keuze uit een terrasligging op het zuidwesten of zuidoosten. De woning biedt dus alle ruimte om volop te genieten.

 

9 Hofwoningen
De Hofwoningen hebben een oppervlakte vanaf circa 103 tot circa 121 m2. De woningen zijn standaard voorzien van drie slaapkamers, met uitbreidingsmogelijkheid naar vier slaapkamers. Op de eerste verdieping ligt de luxe badkamer met ligbad, aparte douche en tweede toilet. Buiten hebben de woningen een eigen voortuin en een achtertuin met berging, grenzend aan het vriendelijke speelhof. Alle tuinen liggen heerlijk op het zonnige zuiden.

 

8 Appartementen
De appartementen van Rijtuigwei hebben een oppervlakte van circa 150 m2 (type A) en circa 161 m2 (type B). Er zijn twee typen appartementen, vergelijkbaar qua indeling. De appartementen hebben 2 royale slaapkamers maar een extra (3e) slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt. Ze hebben een luxe hoofdbadkamer met douche en/of ligbad en een tweede badkamer, ideaal voor logés. De moderne Siematic keuken met spoeleiland is compleet uitgevoerd met een kooktoestel met afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. De ruime balkons met ligging op het zuiden of westen en grenzen direct aan de woonkamer. De auto parkeert u gemakkelijk in uw eigen parkeerbox.